Asia Station op de Gay Pride Zeedijk

De 17e editie van de Amsterdam Gay Pride is losgebarsten. Van 28 juli tot en met 5 augustus wordt er uitbundig gefeest in de ‘gay capital of The Netherlands’. Wat ooit begon als een klein evenement is uitgegroeid tot een non-stop feest dat vele bezoekers vanuit de hele wereld trekt. Tijdens het festival kun je genieten van sport, culturele activiteiten en feesten.

Van feesten weten ze alles op de Zeedijk. Daar vinden dit jaar unieke evenementen plaats, zoals optredens van Miss Brandi Russell samen met de boy band OUTrageous en zoekt persoonlijkheid Dolly Bellefleur ‘Hollands’ First Gay Voetballer’. Zie: www.amsterdamgaypride.nl

Asia Station, the one stop shop for Asian trends, vindt de Gay Pride een feest dat internationale (en Aziatische!) aandacht verdient. Daarom werkt de trend store, die om de hoek van de Zeedijk ligt, samen met acht gay café’s in deze straat. Speciaal voor het festival is de Lucky Gay Cat in ‘shocking pink’ ontworpen, die geluk en voorspoed brengt.

Het personeel van café’s The Queen’s Head, Het Mandje, De Engel van Amsterdam, De Engel Next Door, Verhoeff, De Barderij, Casablanca en Little Thai Prince draagt gedurende het evenement het speciale Lucky Gay Amsterdam-shirt, dat bij Asia Station te verkrijgen is in vrouwen- en herenmaten. Let the Gay Pride rule!