BETOVERING EN ROMANTIEK OP DE AGENDA

De komende dagen zijn er twee speciale feestdagen die de aandacht verdienen: op 10 februari vindt het Chinees Nieuwjaar plaats en op 14 februari Valentijnsdag.

Het Chinees Nieuwjaar is het belangrijkste feest van het jaar, waarbij het nieuwe jaar met vuurwerk, feestelijke maaltijden en draken- en leeuwendansen wordt ingeleid. Volgens de Chinese astrologie is 2013 het Jaar van de Slang. Het is een onweerstaanbaar teken: de slang heeft het vermogen om iedereen in zijn of haar nabijheid te betoveren.

Met het oog op de viering van het Jaar van de Slang en Valentijnsdag zijn de unieke Deica Aroma Diffusers speciaal in de aanbieding. De acht betoverende geuren worden verspreid door een geurverstuiver in de vorm van een sierlijke bloem. Met deze diffuser wordt je woonkamer omgetoverd tot een oase van rust en romantiek.

Ook de Deica Kenbi Aromakaarsen zijn speciaal in de aanbieding. Deze handgemaakte geurkaarsen zijn sfeermakers bij uitstek en stralen warmte en een heerlijke geur uit. Daarbij is de kaars verpakt in een prachtig gestoffeerde doos. Het is het perfecte cadeau voor je geliefde. De Kenbi-collectie bestaat uit vier varianten met elk een unieke geurcombinatie, zoals kaneel en kruidnagel en gember, basilicum en citroenschil.