Ontspan met Feng Shui

Je zit in je huis. Het is knus en gezellig, maar toch voel je je niet op je gemak. Niets aan te doen? Zeker wel, want met Feng Shui word je binnen no time weer ontspannen.

Feng Shui gaat van het principe uit dat alles om ons heen uit energie bestaat. Dus ook je bank, je tafel en de lelijke vaas van je schoonmoeder. De omgeving waarin we wonen, kan van invloed zijn op ons lichamelijk, emotioneel en spiritueel welzijn. We gebruiken de energie om ons heen niet optimaal en soms pakken we teveel negatieve energie. Dit gebeurt onbewust, maar het kan je gevoel wel beïnvloeden. Als je Feng Shui goed inzet, dan kun je je leefomgeving van betere energie voorzien en negatieve invloeden kunnen veranderd worden in positieve.

Maar hoe doe je dat nou?

Er zijn verschillende manieren om je huis Feng Shui te maken. Zo kan je meubels verplaatsen, een ander schilderij ophangen, je bed anders plaatsen of je kamer in een andere kleur verven. Als dat niet helpt kan je ook een adviseur laten komen. Die gaat samen met jou kijken welke ruimtes jij als negatief ervaart en wat daaraan kan veranderen.

Soms hoeft het maar iets kleins te zijn, maar kan het toch erg veel veranderen in je huis. Dus probeer het eens uit!