Circe eye lens

Circle your eyes

Je vindt dat je ogen te klein lijken en je bent het zat. Je wilt net zulke grote kijkers als de bekende Hollywoodsterren. Waarom zou je dan niet de cirkellens dragen? Het is de grote trend in Japan, Korea en Taiwan. Deze lenzen  geven het ‘big eye’ effect. Resultaat? Poppige oogjes.

Cirkellenzen zijn speciale contactlenzen die de ogen groter doen lijken. Jonge meiden zijn er gek op. Veertig procent van de meisjes dragen ze in Korea, Japan en Taiwan. De lenzen hebben dezelfde grote als normale contactlenzen, maar ze kleuren grotere gedeeltes dan alleen de iris van het oog.

Lady Gaga droeg ze ook in haar clip ‘ bad romance’  wat de populariteit nog meer verhoogd heeft.  Maar er zit wel een risico aan vast, want de kwaliteit is soms ver te zoeken. Let dus op de details wanneer je overgaat tot de aanschaf van de lenzen.

Ondertussen loopt de verkoop goed. Er zijn fansites en verschillende fora op internet om de liefde voor de lenzen te uiten. In Nederland zijn de lenzen al gespot in de clubscene.