Hongkongse superster geeft speciaal concert in Londen

Een record-brekend concert, dat gaat Eason Chan op maandag 23 april 2012 geven in de O2 arena in Londen. De Hongkongse zanger liet zich in 2010 ook al zien in de Engelse hoofdstad en nu gaat hij zijn zangkwaliteiten laten horen bij het grootste concert dat ooit door een Aziatische artiest in Europa is gegeven.

De concerten van Chan zijn een succesformule. In 2010 waren er vele bewonderaars naar Londen gekomen en het concert voor 2012 was binnen 20 minuten uitverkocht, Dit was zelfs sneller dan de kaartverkoop voor de concertkaartjes van Lady Gaga. Hij is de eerste artiest uit Hong Kong die gaat optreden in de veelzijdige arena. Het optreden is onderdeel van zijn DUO wereld tournee. Door de overweldigende interesse heeft Orientouch Entertainment, organisator van het concert, besloten om extra kaarten in de verkoop te doen.

Eason Chan is een bekende zanger in Hong Kong. Het tijdschrift Time magazine beschouwt hem als de frontman van de volgende generatie Cantopop en sinds 2000 staat hij bovenaan de lijst als het gaat om best verkochte albums in Hong Kong. Voor Chan is het een droom om op te treden in de O2 arena. “Ik voel me vereerd dat ik mag optreden op deze wereldse locatie. Ik kan wel springen van vreugde”, aldus de zanger.

Meer weten? Geef Orientouch een ‘Like’ op Facebook of mail naar info@orientouch.com