Jaar van het Konijn

Een huisdier met een zachte vacht, gezellig huppelend over het gras. Zo zien wij Nederlanders het konijntje. Maar in China is dat wel anders: 2011 is immers het Jaar van het Konijn. Dit beestje voorspelt wat het jaar zal gaan brengen.

Volgens de voorspellingen gaan we een harmonieuze en gevoelige periode tegemoet met de nadruk op gracieuze omgangsvormen. Het gaat om de innerlijke kracht. Dit jaar moet je je hoop vestigen op je gevoel voor intuïtie. Maar je moet niet ongeduldig zijn. Concentreer je goed, dan kun je alles uit dit jaar halen wat er in zit.

Ben je geboren in het Jaar van het Konijn, dan ben je een sierlijke verschijning en heb je goede manieren. Je kunt goed overweg met iedereen. Maar moet je risico’s nemen, dan kan je dat angstig maken. Onverwachte situaties, daar houden Konijnen gewoon niet van. Van nature zijn ze kalm, maar ook erg gevoelig.

In relaties zijn Konijnen fantastische partners, romantisch, lief en ook trouw. De partner moet hun wel vertrouwen en veiligheid geven.  Is er een probleem? Dan wil het Konijn dat gelijk oplossen. Als ze eenmaal een partner gevonden hebben, dan zullen Konijnen deze binding eeuwig voelen.