Liefde voor innovatie

Heb je de producten van MRKT wel eens gezien? Het merk met het karakteristieke konijntje in het logo? Grote kans dat je dan alles wilt kopen wat ze aanbieden. Want de artikelen zijn speciaal, mooi en apart.  Je kunt er terecht voor laptop sleeves, tassen, portemonnees en ook schrijfwaar.

De producten zijn handgemaakt van recyclebaar materiaal. Het team van MRKT biedt hierdoor buitengewone lifestyleproducten. De beide oprichters – architecten van huis uit – delen een grote liefde voor innovatie. Dit willen ze in hun producten naar voren laten komen. Ze gebruiken vilt en combineren dit met levendige kleuren.  Ook gebruiken ze unieke, gestanste patronen. Oordeel zelf: in de webshop vind je onder ACCESSOIRES en GADGETS een groot aantal MRKT-artikelen.

Zo is er de Kel aktetas. Deze strak vormgegeven, functionele messenger beschermt niet alleen je laptop en persoonlijke eigendommen, maar waakt ook over je coole imago. Zeker een aanrader. Je kan de MRKT-producten bekijken en bestellen via onze webshop. En ben je toch in Shanghai, dan kun je de vier fysieke winkels van het merk ter plekke bezoeken!