Mini-me in een Shanghai Dress

Wat is er mooier dan jezelf in een traditionele Shanghai dress te steken, alsof je zo van de set van de nieuwe film van regisseur Zhang Yimou bent weggelopen? Het antwoord: wanneer je dat samen met je dochtertje doet. Lastig te vinden? Niet meer. Het Chinese merk Chouchou Chic levert  namelijk qipao’s (Chinese meisjesjurkjes) die gebaseerd zijn op de fameuze Shanghai dress.

Het kinderkledingmerk is in 2008 in Shanghai gelanceerd door een Franse en Chinese ontwerper. Oftewel Frans design en joie de vivre gecombineerd met oriëntaalse creativiteit. Het team van Chouchou Chic is van mening dat “ieder kind schoonheid en aandacht verdient omdat ze geboren kunstenaars zijn”.

Blikvangers in de collectie zijn de qipao’s die een zomer- en winteruitvoering hebben. De katoenen modellen zijn leverbaar in een oranje/lichtblauw bloemmotief en een schilderachtig ontwerp met anemonen en zonnebloemen. Dan is er een paarskleurige qipao met gouden motieven van gestevend katoen en twee gewatteerde modellen met roze en grijs als basis in combinatie met vrolijke bloemmotieven.

De Chinese jurkjes zijn leverbaar op lengtemaat, oplopend van 90 tot 150 cm. Omgerekend naar de gemiddelde lengte van Nederlandse meisjes zijn deze qipao’s geschikt voor ‘mini-me’s’ van 1,5 tot 5 jaar. Kijk snel in onze webshop bij FASHION!