My Pet Butterfly

Soms zijn nutteloze dingen het leukste om cadeau te krijgen. Dit geldt ook voor ChouChou, de robotvlinder. Met deze speciale gadget ga je weer even terug naar je kindertijd.

Ook jij hebt vast wel eens een vlinder gevangen toen je nog klein was. Je stopte hem in een potje en zo kon je genieten van het prachtige beestje. Je tikte tegen het glas zodat de vlinder rondfladderde en je bestudeerde zijn mooie kleuren. Als je het niet vergat, liet je hem vrij, maar ook kon het zijn dat hij na een paar uurtjes dood in zijn potje lag.

Daar heeft de firma Tenyo iets op gevonden. Zij hebben de vlinder ChouChou ontwikkeld. Een robotvlinder die net zo reageert en beweegt als een echte vlinder. Door geluid en trillingen kan hij rondvliegen. Voordeel is dat hij niet doodgaat en je hoeft je vriend niet vrij te laten. Met ChouChou heb je dus dagenlang plezier.

ChouChou was een groot succes tijdens de Tokyo Toy Show, een evenement waar elk jaar het mooiste en opvallendste speelgoed wordt getoond.

Je kunt de vlinder in  de Asia Station webshop kopen of bij Asia Station op de Geldersekade 100. En bekijk hier eens hoe levensecht de vlinder eruit ziet!