Ontstress met Breo massage-apparaten

Gestresst na een lange werkweek? Dan kan een goede massage helpen. Je ogen dicht doen en even volledig relaxen. De iDream-massageapparaten van het merk Breo kunnen daarvoor zorgen. De Breo’s zijn een nieuwe trend in China en ogen vrij futuristisch. Alsof je een rol in de film ‘Star Wars’ bemachtigd hebt, maar de hoofdzaak is dat de apparaten spanningen en hoofdpijn wegnemen.

Door het gebruik van luchtdruk lijkt het alsof je ogen en hoofd door lenige vingers worden gemasseerd. De huid wordt gestimuleerd en dit helpt om te ontspannen. Het Breo-model iSee 360 is voor oogmassage. Het is ontworpen met een nauwkeurig oog voor detail. Met de gebruikersvriendelijke afstandbediening kunnen verschillende functies naar voorkeur worden geactiveerd. Het resultaat is een aangename ervaring met therapeutische elementen. Er zijn vier soorten drukpuntenmassage naast twee soorten warme compressie en elf vibratiestanden. Gedurende de massage luister je naar ontspannende, rustgevende muziek.

De iDream  1180 is bestemd voor hoofd- en nekmassage en neemt spanningen en hoofdpijn weg door de unieke ‘Taiyang’ en ‘Fengchi’ drukpuntenmassage. Het apparaat masseert de speciale drukpunten op het hoofd en in de nek waardoor de bloedcirculatie bevorderd wordt, de hersencellen ontspannen en spanningen worden weggenomen. Dit alles in combinatie met ontspannende muziek.

De iDream3 tenslotte biedt een combinatie van oog-, hoofd- en nekmassage. Ook dit model combineert het voortschrijdend inzicht van modern magnetisme met de kennis van traditionele Chinese geneeskunde. Op zeer effectieve wijze verlicht de iDream 1260 vermoeide ogen en hoofdpijn, herstelt het de flexibiliteit van de nekspieren en brengt het een gevoel van ontspannenheid en frisheid teweeg.