Jam-Hsiao-World-Tour-London-2012

TAIWANESE HITSENSATIE JAM HSIAO VOOR HET EERST IN EUROPA

Op 23 november a.s. treedt de Taiwanese hitsensatie Jam Hsiao op in de Wembley Arena in Londen. Het eerste concert in Engeland van de populaire vertolker van Mandarijnse popmuziek, ook wel Mandopop genaamd, is georganiseerd door het Nederlandse evenementenbureau Orientouch.

De carrière van Jam Hsiao werd gelanceerd door zijn deelname aan ‘One Million Star’, het Taiwanese equivalent van ‘American idol’. Door zijn unieke zangstijl in combinatie met zijn veelzijdig muzikaal talent en charisma werd hij al snel opgemerkt door de Taiwanese muziekindustrie en tekende hij uiteindelijk een contract bij het label Warner Music.

Inmiddels heeft hij vijf best selling CD’S op zijn naam staan, die een combinatie zijn van ballads, rock, jazz en R&B. Alleskunner Jam Hsiao is een multi-instrumentalist, die zijn eigen nummers schrijft en ook de hoofdrol in de film ‘The Killer Who Never Kills’ vertolkte, waarvoor hij de ‘Best New Actor Award’ won tijdens de 31e Golden Film Awards in Hongkong.

Met het uitbrengen van ‘Mr Jazz’, zijn eerste Engelstalige album, ligt een internationale doorbraak in het verschiet. De show in de Wembley Arena geldt als eerste show case en wordt ondersteund door musici, dansers en veel special effects.

Met het organiseren van het concert van Jam Hsiao haalt Orientouch wederom een succesvolle Aziatische artiest naar Europa. Eerder al wist het evenementenbureau de Hongkongse zangsensaties Eason Chan en Joey Yung naar Londen te halen voor een reeks uitverkochte optredens.