The Big Four 大家利事 World Tour London Concert

 

Een fantastische show vol gouden hits, entertainment, extravagante kostuums en speciale ontmoetingen met de artiesten. 

Op maandag 18 maart werd de O2 London overgenomen door The Big Four: Andy Hui (许志安), Dicky Cheung (张卫健), William Dus (苏永康) en Edmond Leung (梁汉文). Deze vier artiesten uit Hong Kong, met een grote reputatie en een lang durende vriendschap, vormden The Big Four, omdat ze allemaal de droom hadden om een podium te delen. Hun eerste concert ooit in Europa, ook hun eerste station van hun wereldtour concert na de uitverkochte concerten in Hong Kong eerder dat jaar, heeft alle verwachtingen overtroffen.

Samen met de beste muzikanten uit Hong Kong en Mark Lui (雷颂德) als muzikaal leider, openden ze de show met een geweldige uitvoering van het themanummer van het concert “大家 利 事” en “Big Four”, vergezeld door prachtige dansers. Tijdens de twee uur durende show voerde The Big Four talrijke gouden hits uit waarbij The Big Four een verscheidenheid aan extravagante kostuums liet zien. Toeschouwers werden verrast met een speciaal gastoptreden van Eddie Ng (吴国敬) en Joey Tang (邓建明). Zij lieten het podium schudden met bekende nummers van de rockgroep 太極. Niet alleen de twee gast optreders liepen van het podium richting het publiek, ook The Big Four leden lieten zich van dichtbij zien, wat veel commotie veroorzaakte. In het begin van de show werd een gelukkige toeschouwer zelfs uitgenodigd om het podium op te gaan voor een kleine strijd met Dicky en won een mooi bedrag van ‘lucky money’.

Zoals The Big Four aankondigde in de persconferentie, georganiseerd in het Park Plaza Westminster Bridge, gaat het bij deze concerttour om lol hebben en om het vieren van de langdurige vriendschap. De bandleden hebben alle bezoekers zeker aangestoken met hun vreugde, openheid en broederschap. Dit maakte deze show intiem en onvergetelijk

Hoofdorganisator Orientouch Entertainment streeft ernaar om meer kwalitatief hoge live-entertainment te brengen aan de Chinese gemeenschap in het Verenigd Koninkrijk en Europa. Het volgende concert zal van pop-icoon Sandy Lam (林忆莲) zijn, gepland op dinsdag 29 oktober in de Hammersmith Apollo Londen. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.orientouch-e.com/sll2013.

The Big Four World Tour London Concert wordt u aangeboden door Orientouch Entertainment, East Asia Entertainment, Gold Typhoon, The O2, Park Plaza Hotels & Resorts, TVB-E, SINA and Asia Miles.